Καλωσήρθατε


 

Η μακρόχρονη εμπειρία μου τόσο σε τεχνική υποστήριξη όσο και στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργεί την βεβαιότητα ότι θα αντιμετώπισουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα ή θα δημιουργήσουμε μαζί με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Δωρεάν Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Πακέτο Basic

Πακέτο Advanced

Επαγγελματικές ιστοσελίδες από 300 euro

Συνοπτικά:

Απίστευτη ταχύτητα ιστότοπου

Συνομιλία: Η προσθήκη αυτής της εφαρμογής θα σας επιτρέψει να συνομιλήσετε ζωντανά με πελάτες στον ιστότοπό σας. Αυτό σας επιτρέπει να επεκτείνετε την εξυπηρέτηση πελατών και να μεταφέρετε τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

 

 

Φόρουμ: Εάν προτιμάτε περισσότερο περιεχόμενο ή θέλετε να ανοίξετε έναν δρόμο για τους πελάτες σας να συζητήσουν τα προϊόντα σας με εσάς ή άλλους χρήστες, δημιουργήστε ένα άμεσο φόρουμ Χωρίς κωδικοποίηση, χωρίς βάση δεδομένων, απλώς κάντε κλικ σε αυτό.

 

Εκδηλώσεις: Για τις ενεργές εταιρείες που πραγματοποιούν πολλές εκδηλώσεις, η εφαρμογή Wix Events σάς βοηθά να δημιουργείτε και να προβάλλετε πολλά συμβάντα. Διαχειρίζεται τα πάντα, από την έκδοση εισιτηρίων έως ένα σύστημα RSVP, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην κύρια επιχείρησή σας.

 

 

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Εάν έχετε κάτι να πουλήσετε, θα πουλάτε σε ριπή οφθαλμού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Online Store που όχι μόνο σας επιτρέπει να πουλάτε μέσω του ιστότοπού σας, αλλά μπορείτε να το επεκτείνετε σε άλλες πλατφόρμες όπως το Amazon και το Facebook!

Σχετικά με εμένα

Εργάζομαι επί σειρά ετών στον χώρο της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών με μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στην ποιοτική και άμεση τεχνική ανταπόκριση.

Το Web Design προέκυψε απο την ανάγκη να υποστηρίξω τον μέσο Έλληνα ιδιώτη ή επιχείρηση, σεβόμενος απόλυτα την ανάγκη για δημιουργία με χαμηλή τιμή, αμεσότητα και απλή και κατανοητή επικοινωνία. Έχω εργαστεί επί 8 έτη ως καθηγητής πληροφορικής όλων των ηλικιών, όπως επίσης και στις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες στην υποστήριξη πελατών και σε τεχνικά τμήματα.

Η δουλειά μου

Η εργασία μου περιλαμβάνει πρωτίστως την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και το χαμηλό κόστος σε σύγκριση με το αποτέλεσμα.

Φιλοσοφία

Ευχαριστημένος πελάτης=Η καλύτερη διαφήμιση. Δεν χρειαζόταν να το πληροφορηθώ μέσω των σπουδών μου, το απέδειξε η πράξη.

Δημοφιλή
Dimitrios Lytras

Δικηγόρος κ. Λύτρας

Φυσικό Αέριο Μπασιάκος Δημήτριος

Φυσικό Αέριο Μπασιάκος Δημήτριος

tae kwon do koridallos

Tae Kwon Do Koridallos

blog fotinopoulos

tae kwon do pallinis

Tae Kwon Do Pallinis

Koufopoulos

Εκπαιδευτικός όμιλος

Body temple

Γυμναστήριο Body temple

Pilichos

Pilichos Support

I'M A TITLE

I'M A DESCRIPTION. CLICK TO EDIT ME.

ΝΕΑ

Με γνώμονα την γνώση και την επίκαιρη άποψη παρακολουθώ την ιστοσελίδα https://www.awwwards.com/

Τροφή για σκέψη..

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ιστοσελίδες για όλες τις ανάγκες σας με αποκλειστική συνεργασία με την Wix (c).

Show More

© 2021 by Panagiotis Pilichos. Proudly created with Wix.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 6977665364-ppilichos@gmx.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now