top of page

Τιμοκατάλογος/Υπηρεσίες

IΝΤΕΡΝΕΤ (PSTN-ISDN-ADSL)

Eνημέρωση για τις νέες συνδέσεις και τους παρόχους INTERNET. Επεξήγηση της λειτουργίας και των δυνατοτήτων του Διαδικτύου. Τι χρειάζεται για να συνδεθείτε? Συσκευές modem-router και συμβουλές αγοράς. Δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως την διαδικασία συγκεντρωτικών στοιχείων για νέες συνδέσεις.

15€ / ώρα

ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ρύθμιση νέας σύνδεσης. Περιλαμβάνονται τα εξής: Καλωδίωση Εγκατάσταση του modem-router σας, ενημέρωση του λογισμικού του και ρύθμιση της λειτουργίας του με τον υπολογιστή. Επίσης, ρύθμιση ενός λογαριασμού e-mail και εκμάθηση πώς να το κάνετε από μόνοι σας στο μέλλον. (Δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή των υλικών κομματιών (hardware) τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εμάς ή από άλλα καταστήματα).

30€ / επίσκεψη ανεξαρτήτου ώρας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ADSL

Διόρθωση προβλημάτων σύνδεσης. Αύξηση ταχυτήτων, σταθεροποίηση της απόδοσης, βελτίωση ή επαναφορά του ασύρματου δικτύου, ασφάλεια ασύρματης επικοινωνίας.

40€ / επίσκεψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εκμάθηση των δυνατοτήτων του Διαδικτύου και πλήρη εκμετάλλευσή του. Downloads αρχείων οτιδήποτε είδους και υποστήριξη αυτών τηλεφωνικά ή με email όποτε χρειάζεται.

15€/ ώρα.

Εντοπισμός και αντιμετώπιση ιών

Διόρθωση στο αναπάντητο και ξαφνικό πρόβλημα καθυστέρησης λειτουργίας των Windows (όλες οι εκδόσεις). Εντοπισμός κακόβουλων επιθέσεων, ιών, spyware, adware, trojan, spams, worms με εργαλεία τελευταίας ενημέρωσης με ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά. Σίγουρες λύσεις και επαναφορά κατεστραμένων αρχείων από ξαφνικά προβλήματα.

50€ / ανεξαρτήτου ώρας.

WINDOWS

Εγκατάσταση Windows (όλες οι εκδόσεις), επίδειξη δυνατοτήτων είτε σε αρχάριους είτε και σε επίπεδο προχωρημένο. Format δίσκων με διατήρηση όλων των αρχείων με αξιοπιστία και σιγουριά.

40€ / format επιπλέον μόνο 20€ το backup.

Προστασία-Μικρορύθμιση Internet-Διαδικτυακές αγορές

Εντοπισμός υποκλοπών και εξουδετέρωσή τους. Ασφαλείς κωδικοί για αποτροπή ενοχλήσεων στο μέλλον. Ρύθμιση ports για αποτροπή κινδύνων από χρήση προγρμμάτων όπως utorrent-bitorrent-azureus κλπ.) Port Forwarding για τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα λήψης και όλες οι δυνατότητες του rapidshare καθώς και του Ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιτέλους ψωνίστε άφοβα κερδίστε μέχρι και 70 % εκπτώσεις.

20€/ ώρα.

Εγκατάσταση, επισκευή και αντικατάσταση στα υλικά μέρη και στα λογισμικά μέρη

Έλεγχος των προβλημάτων του υλικού μέρους του υπολογιστή hardware ή του λογισμικού software. Πριν την εφαρμογή της λύσης ενημέρωση κόστους και συνέχιση με τις ανταγωνιστικότερες τιμές σε όλη την Ελλάδα.

20€/ ώρα.

ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ, HARDWARE, SOFTWARE, Εγκατάσταση νέου Η/Υ, Ανάκτηση χαμένων κωδικών, Ρύθμιση ψηφιακών μηχανών, Ρύθμιση mp3, Αντίγραφα κιν.τηλεφώνων, Ανάκτηση και αποθήκευση δεδομένων.

15€/ ώρα!

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ανησυχείτε το τι βλέπουν τα παιδιά σας στο Internet; Ενεργοποιούμε και ρυθμίζουμε μηχανισμούς ελέγχου και απαγόρευσης πρόσβασης καθώς και λογισμικό παρακολούθησης ώστε να γνωρίζετε τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο Internet. Επιβλέπουμε και τροποποιούμε τις λειτουργίες και τις ιστοσελίδες που θεωρούμε αξιόπιστες για τα παιδιά και προτείνουμε νέες με εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό περιέχομενο.

15€/ ώρα.

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Capture.JPG
image-02-535x535.png

Δωρεάν Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Offer.jpg

Πατήστε εδώ

bottom of page